Ohjelma ja palvelut

Tervetuloa olohuoneeseen

Meillä voit pelata biljardia, soittaa lempimusiikkiasi jukeboxilla tai pelata pelikoneilla. Voit myös seurata urheilua isoilta näytöiltämme. Tunnettu ja kiitelty Jonen Karaoke raikaa joka viikonloppu – myös sunnuntaisin. Kerran kuussa HPK:n kotipelien jälkeen pureudutaan illan matsiin virallisissa Jälkipeleissä ja torstaisin jännitetään Musabingoa. Koronarajoitusten salliessa järjestämme myös livemusailtoja noin kerran kuukaudessa.

Karaoke

Jonen suosittu ja kehuttu karaoke perinteisesti joka viikonloppu:
Pe 21-01
La 21-01
Su 18-23

Liveiltoina ei karaokea.
Tervetuloa laulamaan ja viihtymään!

Liveohjelmaa

Järjestämme noin kerran kuukaudessa myös livemusailtoja. Aloitusaika on perjantaisin noin klo 22 ja lauantaisin klo 21. Liveiltoina ei ole karaokea.

Tervetuloa Nalleen viihtymään, mennen – tullen!

La 10.9. klo 22
JENNI MUSTAJÄRVI Duo
Liput 10€

Jenni Mustajärvi on tamperelaislähtöinen laulaja-lauluntekijä. Jenni on julkaissut suomenkielistä poprockia vuodesta 2018. Duokeikoilla kuullaan oman musiikin lisäksi valikoituja covereita. Jennin ja kitaristi/tuottaja Olli Anttilan yhteistyö on saumatonta ja meininki soljuu tunnelmasta toiseen sulavasti.

Kausihana

Panostamme myös monipuoliseen juomavalikoimaan, johon vaihtuva kausihanatuote sekä kanta-asiakaskampanjat tuovat mukavaa vaihtelua.
Tällä hetkellä kausihanassa:

Panama Long Drink
(4.7.->)
7€/0,4l
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas /Suomi / vol. 5%

Laitilan Panama Long Drink on ginipohjainen virvoittavan raikas lonkero ja lonkeromaailmaa piristävä väriläiskä auringonkeltaisella olemuksellaan. Ginin voimakas, mutta samalla hienostunut katajaisuus yhdistettynä raikkaaseen Laitilan Panama -greippilimonaadiin lunastaa takuulla odotukset ja hivelee vaativammankin lonkeron ystävän makuhermoja. Laitilan Panama Long Drink – aurinkoa viimeiseen pisaraan!

Kanta-asiakastarjous

Tarjoamme kantiskortin omistajille pysyvien etujen lisäksi aina myös vaihtuvia kampanjaetuja. Kanta-asiakaskorttia voit kysyä pubin henkilökunnalta.
Tällä hetkellä kamppiksessa:

Katso kuvia aiemmista tapahtumista!