Palvelut

Tervetuloa olohuoneeseen

Meillä voit pelata biljardia, soittaa lempimusiikkiasi jukeboxilla tai pelata pelikoneilla. Voit myös seurata urheilua isoilta näytöiltämme. Tunnettu ja kiitelty Jonen Karaoke raikaa joka viikonloppu – myös sunnuntaisin. Kerran kuussa HPK:n kotipelien jälkeen pureudutaan illan matsiin virallisissa Jälkipeleissä ja torstaisin jännitetään Musabingoa (13.2.-23.4.).

Suljemme sunnuntaina

Pääministerin ke 25.3. esittämän vetoomuksen sekä ensi viikolla voimaan tulevan aukiolokiellon mukasisesti suljemme baarimme su 29.3. alkaen. Avaamme taas heti kun siihen annetaan valtiovallalta lupa.
Loppuviikon aukiolot:
to 26.3. klo 11-24
pe 27.3. klo 11-02 (karaoke klo 21)
la 28.3. klo 11-02 (karaoke klo 21)

Aurinkoista ja koronavapaata kevättä toivottaen!

-Jonne Koskimies, ravintoloitsija

Panostamme myös monipuoliseen juomavalikoimaan johon vaihtuva kausihanatuote sekä kanta-asiakaskampanjat tuovat mukavaa vaihtelua.
Tällä hetkellä kausihanassa:

VELKOPOPOVICKY KOZEL DARK unfiltered
23.-28.3.2020
5€/0,5l
Velké Popovice, Tshekki / vol. 4,7%

Klassikko olut on pitkän tauon jälkeen taas saatavana suodattamattomana versiona. Tumma lager, jonka maun perustana on ainutlaatuinen sekoitus aromaattista humalaa ja neljää eri mallasta. Suodattamaton Kozel Dark on suodatettua versiota katkerampi (ei lisättyä sokeria) ja maku on selkeä ja puhdas.  Alkoholipitoisuus on myös korkeampi kuin suodatetussa Kozel Darkissa.

Tutustu panimoon täältä.

Noin kerran kuukaudessa (yleensä kuun ensimmäinen viikonloppu) meillä on ohjelmassa myös livemusaa!

Tervetuloa Nalleen, mennen – tullen!

Katso kuvia aiemmista tapahtumista!