Ohjelma ja palvelut

Tervetuloa olohuoneeseen

Meillä voit pelata biljardia, soittaa lempimusiikkiasi jukeboxilla tai pelata pelikoneilla. Voit myös seurata urheilua isoilta näytöiltämme. Tunnettu ja kiitelty Jonen Karaoke raikaa joka viikonloppu – myös sunnuntaisin. Kerran kuussa HPK:n kotipelien jälkeen pureudutaan illan matsiin virallisissa Jälkipeleissä ja torstaisin jännitetään Musabingoa. Koronarajoitusten salliessa järjestämme myös livemusailtoja noin kerran kuukaudessa.

Kausihana

Panostamme myös monipuoliseen juomavalikoimaan, johon vaihtuva kausihanatuote sekä kanta-asiakaskampanjat tuovat mukavaa vaihtelua.
Tällä hetkellä kausihanassa:

Plevna Joulun Tähti
(20.12.2021->)
5€/0,4l
Koskipanimo Oy /Suomi / vol. 5,5%

Vuosi sitten loistavan vastaanoton saanut Plevnan ensimmäinen jouluolut on helposti lähestyttävä, maltillisesti humaloitu tumma lager. Valmistuksessa käytetty suklaamallas antaa jouluisia makuja, joista tulee mieleen ehkä lähinnä Budapest-suklaa.

Liveohjelmaa

Järjestämme noin kerran kuukaudessa myös livemusailtoja. Aloitusaika on perjantaisin noin klo 22 ja lauantaisin klo 21. Liveiltoina ei ole karaokea.

Tervetuloa Nalleen viihtymään, mennen – tullen!

Pe 4.2. klo 22
JESSE KAIKURANTA
Liput 10€

The Voice Of Finland 2012 -kisassa kärkeen sijoittunut Jesse Kaikuranta on upea tulkitsija. Esiintymiset 2000–luvulta lähtien niin musiikki- kuin teatterilavoillakin ovat tehneet Jessestä uskottavan ja aidosti koskettavan artistin. Jessen levollinen ääni on valloittanut suomalaisten sydämet.

Pe 11.2. klo 22
SAMAE KOSKINEN
Liput 10€

Samae Koskinen on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina huumori. Kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, ystävyyden ylistys “Läski mulkku”, rakkauden ensi hetkistä kertova “Keltaista”, outsider-anthem “Spoon River” ja isyyden alkumetrejä sanoittava “Sinä” ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut seitsemän omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä “Maidstone”, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa.

Pe 1.4. klo 22
HEIKKI HELA duo
Liput 10€

Heikki Hela tunnetaan muun muassa legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi 1980-luvulla ja tunnetuimpina kappaleina ovat Uneton yö -megahitin lisäksi myös Kaikista kaikkein, Naisen hymy, Optimistinen, Sortunut ääni ja Hillitön hopeinen kuu. Vuonna 1994 Hela palkittiin Emma-gaalassa Miessolisti-tulokkaana. Hela on uransa aikana julkaissut yhteensä viisi albumia sekä lukuisia single-lohkaisuja.

TBA
TIMO RAUTIAINEN
Liput 10€

Timo Rautiaisen soolo-ohjelmisto pitää sisällään Timon uran tärkeimpien kappaleiden lisäksi tarkoin valittuja suomalaisen kansanmusiikin helmiä sekä otteita maamme kevyen musiikin historiasta. Jokaisella laululla on hyvä syy tulla esitetyksi ja ne syyt tulet kuulemaan Timon keikan monisanaisissa välispiikeissä – luvassa on taustoitettuja tarinoita Suomesta ja suomalaisista.

TBA
MIKKO ALATALO DUO
Liput 10€

Uusien koronarajoitusten myötä keikkaa ei ole järkevää toteuttaa (asiakaspaikat sisätiloissa 42) ja keikka järjestetäänkin Nallen sijaan Bulldog Barissa (Riihimäki). Nallen uusi keikka-aika selviää myöhemmin.

Elävä legenda, koko kansan Mikko, keikkailee edelleen ahkerasti. Vaikka Mikko Alatalo on aina ajankohtainen, nyt hän on pinnalla viime syksynä ilmestyneen elämänkerran tiimoilta. Mikon keikoilla on perinteisesti kuultu kattava repertoaari mestarin liki 50-vuotisen uran varrelta, aina kantaa ottavista biiseistä kevyempiin koko kansan ralleihin.
Tervetuloa hienolle keikalle!

 

Katso kuvia aiemmista tapahtumista!