Ohjelma ja palvelut

Tervetuloa olohuoneeseen

Meillä voit pelata biljardia, soittaa lempimusiikkiasi jukeboxilla tai pelata pelikoneilla. Voit myös seurata urheilua isoilta näytöiltämme. Tunnettu ja kiitelty Jonen Karaoke raikaa joka viikonloppu – myös sunnuntaisin. Kerran kuussa HPK:n kotipelien jälkeen pureudutaan illan matsiin virallisissa Jälkipeleissä ja torstaisin jännitetään Musabingoa. Koronarajoitusten salliessa järjestämme myös livemusailtoja noin kerran kuukaudessa.

Karaoke

Jonen suosittu ja kehuttu karaoke perinteisesti joka viikonloppu:
Pe 21-01
La 20-01
Su 18-23

Liveiltoina ei karaokea.
Tervetuloa laulamaan ja viihtymään!

Liveohjelmaa

Järjestämme noin kerran kuukaudessa myös livemusailtoja. Aloitusaika on perjantaisin noin klo 22 ja lauantaisin klo 21. Liveiltoina ei ole karaokea.

Tervetuloa Nalleen viihtymään, mennen – tullen!

Pe 3.6. klo 22
JORE MARJARANTA
Liput 10€

Haaveet kaatuu 20-vuotta -kiertue

Vuonna 2022 tulee kuluneeksi 20 vuotta Joren tunnetuimman laulun, ”Haaveet kaatuu”, julkaisusta. Laulu on tunnusmusiikkia elokuvasta Pahat Pojat, joka on 2000-luvun toiseksi katsotuin elokuva ja sen on nähnyt 614 628 katsojaa.

Konsertissa Jore esiintyy yksin akustisen kitaransa kanssa kertoen tarinoita uransa varrelta ja avaa laulujensa sisältöä. Kuulemme Joren omien laulujen lisäksi myös Leningrad Cowboys, Guitar Slingers sekä Albert Järvinen Band musiikkia.

Kausihana

Panostamme myös monipuoliseen juomavalikoimaan, johon vaihtuva kausihanatuote sekä kanta-asiakaskampanjat tuovat mukavaa vaihtelua.
Tällä hetkellä kausihanassa:

San Miguel Especial
(25.2.->)
6€/0,4l
Mahou San Miguel /Espanja / vol. 4,5%

Laadukas espanjalainen vaalea lagerolut, jossa maistuu Espanjan aurinko ja intohimoinen elämäntapa.

 

Katso kuvia aiemmista tapahtumista!