Palvelut

Tervetuloa olohuoneeseen

Meillä voit pelata biljardia, soittaa lempimusiikkiasi jukeboxilla tai pelata pelikoneilla. Voit myös seurata urheilua isoilta näytöiltämme. Tunnettu ja kiitelty Jonen Karaoke raikaa joka viikonloppu – myös sunnuntaisin. Kerran kuussa HPK:n kotipelien jälkeen pureudutaan illan matsiin virallisissa Jälkipeleissä ja torstaisin jännitetään Musabingoa (tauolla kesän ajan).

Panostamme myös monipuoliseen juomavalikoimaan johon vaihtuva kausihanatuote sekä kanta-asiakaskampanjat tuovat mukavaa vaihtelua.
Tällä hetkellä kausihanassa:

MALLASKOSKI OKTOBERRAUCH
(15.10.2019 ->)
6€/0,4l
Mallaskoski, Seinäjoki, Suomi / vol. 5,5%

Oktoberrauch on puolitumma lagerolut, jonka valmistuksessa on käytetty savumaltaita tuomaan oluelle persoonallisuutta. Kuten aidoissa Oktoberfest-oluissa, myös tässä juotavuus on ensiluokkainen. Tuoksussa on pehmeää savuisuutta ja maussa runsasta ohraisuutta sekä miellyttävä loppupuraisu.

Tutustu panimoon täältä.

Noin kerran kuukaudessa (yleensä kuun ensimmäinen viikonloppu) meillä on ohjelmassa myös livemusaa!

La 23.11. klo 18:30->
PIKKUJOULUT
Vapaa pääsy (narikka 2€)!
Ruokaliput (sis. juoman) 12€/ 10€ (kantiskortilla)

Kaikille avoimet Nallen perinteiset pikkujoulut sisältää kaikkea, mitä hyviin juhliin kuuluukin: ruokaa, juomaa, livemusaa ja karaokea! Tarjolla on itse tehtyjä, perinteisiä jouluruokia; kinkkuarpajaiset; karaokea sekä loistavaa bilemusaa hyvinkääläisen Twain Chaps Bandin toimesta!
Tapahtumaan on vapaa pääsy (narikka 2€), ruokalippu (sis. juoman ja narikan) maksaa 12€ / 10€ kanta-asiakaskortilla.
Illan kulku:
18:30-20 Ruokaa tarjolla
20 Twain Chaps Band
21 Karaoke
Tervetuloa tonttuilemaan!

Bändin kotisivut.

Torstaisin klo 19
MUSABINGO
Ilmainen osallistuminen!

Let`s get the party started! ♫♪

Tervetuloa Pub Vanha Nallen Musabingoon torstaisin klo 19:00 alkaen! Osallistuminen on ilmaista ja voit voittaa upeita palkintoja!

Pelissä yhdistyy kolme asiaa mitä rakastamme: loistava musiikki, kutkuttava jännitys ja ennenkaikkea hauskanpito hyvällä porukalla!

Musabingossa esitetään normaalien numeroiden sijasta parhaita pätkiä tunnetuista hittibiiseistä. Pelilapussa on artistien nimiä, numeroiden sijasta. Peli esitetään näyttävästi ravintolan TV:stä muhkean äänentoiston kera!

Voit voittaa myös 200 euron Jackpotin jos saat täyden pelilapun 19 artistilla tai alle! How cool is that?!

Tervetuloa Nalleen, mennen – tullen!