Palvelut

Meillä voit pelata biljardia, soittaa lempimusiikkiasi jukeboxilla tai pelata pelikoneilla. Voit myös seurata urheilua isoilta näytöiltämme. Tunnettu ja kiitelty Jonen Karaoke raikaa joka viikonloppu – myös sunnuntaisin. Kerran kuussa HPK:n kotipelien jälkeen pureudutaan illan matsiin virallisissa Jälkipeleissä ja torstaisin jännitetään Musabingoa.

Panostamme myös monipuoliseen juomavalikoimaan johon vaihtuva kausihanatuote sekä kanta-asiakaskampanjat tuovat mukavaa vaihtelua.
Tällä hetkellä kausihanassa:

MALLASKOSKI HELLER BOCK
– Frühlingsbier Unfiltered 6%
(1.5.2019 ->)
6€/0,4l
Mallaskosken Panimo / Seinäjoki, Suomi 6%.

Mallaskosken uutuus kevätkauden juhlintaan, Heller Bock – Frühlingsbier Unfiltered.
Saksalaisen perinteen mukaan Frühlingsbier on ensimmäinen merkki kevään saapumisesta ja Mallaskosken suodattamaton Heller Bock on siihen oiva valinta. Tässä oluessa yhdistyy maukas
juotavuus, suodattamattoman ja tuoreen lagerin raikkaat aromit ja 6% vahvuudella hyvä juotavuus.

Katso tuottajan kotisivut.

 

Noin kerran kuukaudessa (yleensä kuun ensimmäinen viikonloppu) meillä on ohjelmassa myös livemusaa!
Seuraavaksi lavalle nousee:

ANTTI REINI soolo
Pe 17.5. klo 20
Liput 10€

Sympaattinen Antti Reini ottaa jälleen haltuunsa Pub Vanha Nallen lavan ja koko yleisön karismaattisella esiintymisellään.
Lukuisista elokuva- ja tv-sarjarooleistaan tuttu näyttelijä Antti Reini on tehnyt vahvan paluun levyttäväksi ja keikkailevaksi artistiksi. Nuorempana rumpuja eri yhtyeissä soittanut Reini on nyt ajautunut erilaisten bändikokoonpanojen kautta soolouralle, ja hänen debyyttisoololevy Kärpänen julkaistiin elokuussa 2016. Antti Ervasti arvioi Reinin albumia Soundi-lehdessä seuraavasti: ”Kärpänen on osoitus siitä, että mies on syntynyt laulajaksi ja musiikintekijäksi, sen verran vahvaa on jälki heti kättelyssä.”

Paikkoja on rajoitetusti eli kannattaa tulla ajoissa paikalle!
Illan karaoke alkaa keikan jälkeen n. 21:45.

Liput 10€.
Tervetuloa!

Keikkamyyjän sivut

Tervetuloa Nalleen, mennen – tullen!