Palvelut

Tervetuloa olohuoneeseen

Meillä voit pelata biljardia, soittaa lempimusiikkiasi jukeboxilla tai pelata pelikoneilla. Voit myös seurata urheilua isoilta näytöiltämme. Tunnettu ja kiitelty Jonen Karaoke raikaa joka viikonloppu – myös sunnuntaisin. Kerran kuussa HPK:n kotipelien jälkeen pureudutaan illan matsiin virallisissa Jälkipeleissä ja torstaisin jännitetään Musabingoa (13.2.-23.4.).

Panostamme myös monipuoliseen juomavalikoimaan johon vaihtuva kausihanatuote sekä kanta-asiakaskampanjat tuovat mukavaa vaihtelua.
Tällä hetkellä kausihanassa:

HOWLING WOLF WINTER ALE
(8.1.2020 ->)
6€/0,4l
Mallaskosken Panimo, Seinäjoki, Suomi ja Shepherd Neame, UK / vol. 4,5%

Englannin vanhimman panimon Shepherd Neamen ja seinäjokelaisen Mallaskosken panimon kollaboraatio-olut on pale ale, jossa on yhdistyy Shepherd Neamen legendaarinen panimohiiva ja suomalaisen Viking Maltin Red Active -mallas. Tuloksena syntyi houkuttelevan punertava, täyteläinen ale, jonka makumaailmassa on aistittavissa vaniljan, sitruunan ja savun aromeja. Täydellinen toveri talvikauden oluthetkiin!

Tutustu Mallaskosken panimoon täältä.
Tutustu Shepherd Neamen panimoon täältä.

Noin kerran kuukaudessa (yleensä kuun ensimmäinen viikonloppu) meillä on ohjelmassa myös livemusaa!

La 15.2. klo 20
NEUMANN UNIT
Liput 10€

Neumann ei esittelyjä tarvitse! Levoton Tuhkimo, Autiotalo, Nahkatakkinen tyttö ja muut Neumannin Dingo-hitit ovat jo suomalaisia ikivihreitä. Ei ihme, että Neumann on yksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmistä artisteista. Nalleen Nipa saapuu Neumann Unit -kokoonpanollaan joka esittää Dingon isoimmat hitit sekä Neumannin soolotuotannon helmet.

Neumann Unit:
Neumann, laulu ja akustinen kitara
Pete Lapintie, koskettimet ja taustalaulu
Janne Saksa, sähkökitara ja taustalaulu

Tervetuloa Nalleen, mennen – tullen!

Katso kuvia aiemmista tapahtumista!