Palvelut

Tervetuloa olohuoneeseen

Meillä voit pelata biljardia, soittaa lempimusiikkiasi jukeboxilla tai pelata pelikoneilla. Voit myös seurata urheilua isoilta näytöiltämme. Tunnettu ja kiitelty Jonen Karaoke raikaa joka viikonloppu – myös sunnuntaisin. Kerran kuussa HPK:n kotipelien jälkeen pureudutaan illan matsiin virallisissa Jälkipeleissä ja torstaisin jännitetään Musabingoa (tällä hetkellä tauolla).

Kausihana

Panostamme myös monipuoliseen juomavalikoimaan johon vaihtuva kausihanatuote sekä kanta-asiakaskampanjat tuovat mukavaa vaihtelua.
Tällä hetkellä kausihanassa:

Asahi Super Dry
(16.6.2021->)
6,80/0,5l
Asahi Breweries / Italia / vol. 5,2%

Asahi Super Dry on raikas ja kuiva vaalea lager, jonka valmistuksessa käytetään ohran lisäksi riisiä. Tämä Japanin suosituin olut on myös erinomasinen janonsammuttaja!

Liveohjelmaa

Järjestämme noin kerran kuukaudessa myös livemusailtoja. Keikat alkavat pääsääntöisesti alkuillasta (viim. klo 21), jolloin keikan jälkeen ilta jatkuu karaoken merkeissä.

Tervetuloa Nalleen viihtymään, mennen – tullen!

La 7.8. klo 21
MIKKO ALATALO DUO
Liput 10€

Elävä legenda, koko kansan Mikko, keikkailee edelleen ahkerasti. Vaikka Mikko Alatalo on aina ajankohtainen, nyt hän on pinnalla viime syksynä ilmestyneen elämänkerran tiimoilta. Mikon keikoilla on perinteisesti kuultu kattava repertoaari mestarin liki 50-vuotisen uran varrelta, aina kantaa ottavista biiseistä kevyempiin koko kansan ralleihin.
Tervetuloa hienolle keikalle!

Su 5.9.2021
KAC 2022 Alkukarsinta
Vapaa pääsy!

Ensi vuoden amatöörilaulajien mestaruustaistot jatkuvat koronatilanteen mukaan. Tämän hetken päivämäärä on syyskuussa.
Tervetuloa kaikki kokeneet ja kokemattomat rohkeasti laulamaan!

TBA
SAMAE KOSKINEN
Liput 10€

Jos koronatilanne mahdollistaa, niin tämä keikka järjestetään kesällä. Ollaan kuulolla..

Samae Koskinen on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina huumori. Kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, ystävyyden ylistys “Läski mulkku”, rakkauden ensi hetkistä kertova “Keltaista”, outsider-anthem “Spoon River” ja isyyden alkumetrejä sanoittava “Sinä” ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut seitsemän omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä “Maidstone”, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa.

HUOM! Koronan vuoksi asiakaspaikkamäärää on rajoitettu, ole ajoissa paikalla!

Katso kuvia aiemmista tapahtumista!