Palvelut

Tervetuloa olohuoneeseen

Meillä voit pelata biljardia, soittaa lempimusiikkiasi jukeboxilla tai pelata pelikoneilla. Voit myös seurata urheilua isoilta näytöiltämme. Tunnettu ja kiitelty Jonen Karaoke raikaa joka viikonloppu – myös sunnuntaisin. Kerran kuussa HPK:n kotipelien jälkeen pureudutaan illan matsiin virallisissa Jälkipeleissä ja torstaisin jännitetään Musabingoa (tällä hetkellä tauolla).

Kausihana

Panostamme myös monipuoliseen juomavalikoimaan johon vaihtuva kausihanatuote sekä kanta-asiakaskampanjat tuovat mukavaa vaihtelua.
Tällä hetkellä kausihanassa:

Plevna joulun Tähti
(20.12.2020->)
6,50€/0,4l
koskipanimo Oy /Suomi / vol. 5,5%

Plevnan ensimmäinen jouluolut on helposti lähestyttävä, maltillisesti humaloitu tumma lager. Valmistuksessa käytetty suklaamallas antaa jouluisia makuja, joista lähinnä Budapest-suklaa. Maltainen, suklainen, täyteläinen ja ennen kaikkea juotava olut.
Maltaat: Northern Brewer, Halertau Tradition.

 

Liveohjelmaa

Koronarajoitusten vuoksi liveohjelma on tällä hetkellä tauolla. Perinteinen ja suosittu Jonen karaoke pyörii seuraavasti: pe klo 19-22, la klo 18-22, su klo 18-22.

Tervetuloa Nalleen, mennen – tullen!

TBA
SAMAE KOSKINEN
Liput 10€

Samae Koskinen on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina huumori. Kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, ystävyyden ylistys “Läski mulkku”, rakkauden ensi hetkistä kertova “Keltaista”, outsider-anthem “Spoon River” ja isyyden alkumetrejä sanoittava “Sinä” ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut seitsemän omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä “Maidstone”, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa.

HUOM! Koronan vuoksi asiakaspaikkamäärää on rajoitettu, ole ajoissa paikalla!

Katso kuvia aiemmista tapahtumista!