Palvelut

Tervetuloa olohuoneeseen

Meillä voit pelata biljardia, soittaa lempimusiikkiasi jukeboxilla tai pelata pelikoneilla. Voit myös seurata urheilua isoilta näytöiltämme. Tunnettu ja kiitelty Jonen Karaoke raikaa joka viikonloppu – myös sunnuntaisin. Kerran kuussa HPK:n kotipelien jälkeen pureudutaan illan matsiin virallisissa Jälkipeleissä ja torstaisin jännitetään Musabingoa (tällä hetkellä tauolla).

Kausihana

Panostamme myös monipuoliseen juomavalikoimaan johon vaihtuva kausihanatuote sekä kanta-asiakaskampanjat tuovat mukavaa vaihtelua.
Tällä hetkellä kausihanassa:

Mallaskoski IV B
(10.8.2020->)
6€/0,4l
Mallaskosken Panimo /Seinäjoki, Suomi / vol. 7,2%

Runsas, muhkean maltainen ja erinomaisen juotavuuden omaava doppelbock, jossa on myös häivähdys savua.

Liveohjelmaa

Noin kerran kuukaudessa (yleensä kuun ensimmäinen viikonloppu) meillä on ohjelmassa myös livemusaa!

Tervetuloa Nalleen, mennen – tullen!

Su 16.8. klo 17:30
KARAOKE AMATEUR CHAMPION
Alkukarsinta 2021
Vapaa pääsy!

Karaoke Amateur Champion aloittaa seitsemännen kautensa maaliskuussa 2020 ja kerää jälleen Suomen parhaat amatöörilaulajat kilpailemaan Viking Gracelle maaliskuussa 2021! Käy tutustumassa sääntöihin, tsekkaa alkukarsintapaikat ja lähde mukaan kilpailemaan!
Ilmoittautuminen klo 17:30-18:30, laulut klo 18:30->. Kilpalaulannan jälkeen kaikille vapaata lauluaikaa klo 23 saakka!

Tervetuloa!

Pe 2.10. klo 20
KONONEN & PAJUKALLIO
Liput 10€ (sis. narikka)

Kononen & Pajukallio yhdistää kaksi keskeistä karvaturria suomalaisista kantripiireistä. Huojuvan ladon laulajakitaristi Suonna Kononen ja Freud Marx Engels & Jungin kitaristilaulaja Arto Pajukallio ovat aiemminkin vierailleet toistensa keikoilla.

Duokeikoillaan Kononen & Pajukallio lupaa kaivaa esille sekä emoyhtyeidensä lauluja että muita valikoituja helmiä ja harvinaisuuksiakin suomalaisen kantrin ja folkin historiallisista aarrearkuista. Soitto soi sekä akustisin että sähköisin kitaroin, ynnä mandoliinein ja huuliharpuin. Mukana saa laulaa!

Katso kuvia aiemmista tapahtumista!