Palvelut

Tervetuloa olohuoneeseen

Meillä voit pelata biljardia, soittaa lempimusiikkiasi jukeboxilla tai pelata pelikoneilla. Voit myös seurata urheilua isoilta näytöiltämme. Tunnettu ja kiitelty Jonen Karaoke raikaa joka viikonloppu – myös sunnuntaisin. Kerran kuussa HPK:n kotipelien jälkeen pureudutaan illan matsiin virallisissa Jälkipeleissä ja torstaisin jännitetään Musabingoa (tällä hetkellä tauolla).

Kausihana

Panostamme myös monipuoliseen juomavalikoimaan, johon vaihtuva kausihanatuote sekä kanta-asiakaskampanjat tuovat mukavaa vaihtelua.
Tällä hetkellä kausihanassa:

Helsinki Long Drink GIN & YUZU
(1.9.2021->)
5,80€/0,4l
Helsinki Distilling Company / Helsinki, Suomi / vol. 5,5%

Raikkaan hedelmäinen premium-lonkero, jossa yhdistyy aromaattinen Helsinki Dry Gin, lempeän katkera greippi ja mausteinen yuzu-hedelmä.

Liveohjelmaa

Järjestämme noin kerran kuukaudessa myös livemusailtoja. Keikat alkavat pääsääntöisesti alkuillasta (viim. klo 21), jolloin keikan jälkeen ilta jatkuu karaoken merkeissä.

Tervetuloa Nalleen viihtymään, mennen – tullen!

La 2.10. klo 21
KONONEN & PAJUAKALLIO
Liput 10€

Kononen & Pajukallio yhdistää kaksi keskeistä karvaturria suomalaisista kantripiireistä. Huojuvan ladon laulajakitaristi Suonna Kononen ja Freud Marx Engels & Jungin kitaristilaulaja Arto Pajukallio ovat aiemminkin vierailleet toistensa keikoilla.

Duokeikoillaan Kononen & Pajukallio lupaa kaivaa esille sekä emoyhtyeidensä lauluja että muita valikoituja helmiä ja harvinaisuuksiakin suomalaisen kantrin ja folkin historiallisista aarrearkuista. Soitto soi sekä akustisin että sähköisin kitaroin, ynnä mandoliinein ja huuliharpuin. Mukana saa laulaa!

TBA
TIMO RAUTIAINEN
Liput 10€

Timo Rautiaisen soolo-ohjelmisto pitää sisällään Timon uran tärkeimpien kappaleiden lisäksi tarkoin valittuja suomalaisen kansanmusiikin helmiä sekä otteita maamme kevyen musiikin historiasta. Jokaisella laululla on hyvä syy tulla esitetyksi ja ne syyt tulet kuulemaan Timon keikan monisanaisissa välispiikeissä – luvassa on taustoitettuja tarinoita Suomesta ja suomalaisista.

TBA
MIKKO ALATALO DUO
Liput 10€

Uusien koronarajoitusten myötä keikkaa ei ole järkevää toteuttaa (asiakaspaikat sisätiloissa 42) ja keikka järjestetäänkin Nallen sijaan Bulldog Barissa (Riihimäki). Nallen uusi keikka-aika selviää myöhemmin.

Elävä legenda, koko kansan Mikko, keikkailee edelleen ahkerasti. Vaikka Mikko Alatalo on aina ajankohtainen, nyt hän on pinnalla viime syksynä ilmestyneen elämänkerran tiimoilta. Mikon keikoilla on perinteisesti kuultu kattava repertoaari mestarin liki 50-vuotisen uran varrelta, aina kantaa ottavista biiseistä kevyempiin koko kansan ralleihin.
Tervetuloa hienolle keikalle!

TBA
SAMAE KOSKINEN
Liput 10€

Jos koronatilanne mahdollistaa, niin tämä keikka järjestetään kesällä. Ollaan kuulolla..

Samae Koskinen on kulkenut tiensä kriitikoiden indie-suosikista suomipopin Marco Bjurströmiksi, positiiviseksi toivon ja lohdun lähettilääksi. Koskisen tekstit koskettavat, mutta eivät imelästi, ja mukana on aina huumori. Kesähitti “Aurinko, ystävä ja kaljaa”, ystävyyden ylistys “Läski mulkku”, rakkauden ensi hetkistä kertova “Keltaista”, outsider-anthem “Spoon River” ja isyyden alkumetrejä sanoittava “Sinä” ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta ja konserttilavoilta.

Koskinen aloitti uransa englanninkielisen indie-yhtyeen keulilta, mutta huomasi pian olevansa keskellä suomenkielistä soolouraa. Ensimmäisen levyn radiohitti “Hän asuu näillä kulmilla” ja sitä seuranneen “Elossa”-albumin Emma-ehdokkuus saivat pian jatkoa sarjasta hienoja lauluja ja konsertteja. Tähän mennessä hän on julkaissut seitsemän omaa nimeään kantavaa albumia, viimeisimpänä “Maidstone”, joka on saanut lämpimän vastaanoton niin mediassa kuin fanien keskuudessa.

HUOM! Koronan vuoksi asiakaspaikkamäärää on rajoitettu, ole ajoissa paikalla!

Katso kuvia aiemmista tapahtumista!